Duurzaamheid

Zonnepanelen en of Zonneboiler

Technisch Servicebedrijf K. Wind heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Kerst Wind kan voor u zonnepanelen installeren, waarbij de zonkracht wordt benut voor omzetting in elektra of voor het verwarmen van water.

Accu’s

Wilt u zonnestroom uit uw PV-installatie opslaan en deze in de avond gebruiken? Dat kan met een accu-pakket.  We verzorgen de complete installatie hiervan. Het systeem is volledig te monitoren, zodat u altijd inzage heeft in de opbrengst en het verbruik van stroom.

Warmtepomp

Ons bedrijf kan op uw locatie beoordelen of een warmtepomp voor u een goede oplossing is om duurzaam te verwarmen. Een hybride systeem behoort tevens tot de mogelijkheden. Hierbij wordt de cv-ketel aan de warmtepomp gekoppeld.

Een all-electric systeem kan door middel van een lucht-water warmtepomp of een grondgebonden warmtepomp. We werken met het merk Nefit.

Houtgestookte cv-ketel en Pelletkachel

Kerst Wind kan ervoor zorgen dat een houtkachel wordt aangesloten op het centrale verwarmingssysteem. Door toepassing van inregelsystemen wordt uw warmtevraag naar behoefte benut.

Technisch Servicebedrijf K. Wind heeft ervaring in het aansluiten van verschillende soorten pelletkachels. Er zijn pelletkachels die alleen op geperst hout (korrels) draaien, maar er zijn ook pelletkachels waarbij een combinatie van resthout en korrels toegepast wordt. Beide systemen zijn door Kerst Wind te installeren.

Een combinatie met warmtepomp en pelletkachel is ook mogelijk.